Op 28 februari draait de Movies op verzoek

26 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Op 28 februari draait de Movies op verzoek

DORDRECHT - Fons van de Kar en Bert den Boer zijn geboeid door thema’s als zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Een fascinatie, die zij graag exploreren in ontmoetingen met anderen. Zoekend naar vormen om dat te doen, kwamen ze in samenspraak met Geert ter Steeg van The Movies uit op een filmavond+.

Ze nodigen je uit om de film Wild (2014) te komen kijken in de filmlounge, op groot scherm, met hen en nog zo’n 20 mensen. Zij verzorgen gezamenlijk iets van een inleiding wat aanhaakt bij het thema van de film ”jezelf verliezen en weer terugvinden”. En na afloop praten ze er over door met degenen die zin hebben met een drankje bij de hand. Zin in?!
 
Locatie: de filmlounge van The Movies Dordrecht.
Kosten: 10 euro pp. (incl. koffie/thee bij inloop)
Aanmelden kan via kassa@themoviesdordrecht.nl.

Wild
Regisseur: Jean-Marc Vallée
- met Reese Witherspoon, Laura Dern en Michiel Huisman.

Met een mislukt huwelijk en de dood van haar moeder achter de rug heeft Cheryl Strayed alle hoop verloren. Na jaren van roekeloos, destructief gedrag, maakt ze een overhaaste beslissing. Zonder enige ervaring en alleen gedreven door pure vastberadenheid, begint ze aan een wandeling van meer dan 1600 kilometer over de Pacific Crest Trail. Een tocht die kracht vraagt, gekte brengt en wellicht herstel.

115 minuten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.