Bezoek kandidaat Statenleden van Zuid-Holland aan de Drechtsteden

28 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Bezoek kandidaat Statenleden van Zuid-Holland aan de Drechtsteden

DRECHTSTEDEN - Op vrijdag 1 maart en op dinsdag 5 maart bezoeken kandidaat Statenleden van Zuid-Holland de Drechtsteden. De Statenleden (VVD en CU) varen langs verschillende projecten in de regio en maken daarbij inhoudelijk kennis met de Drechtsteden en de thema's; ontwikkeling van de Spoorzone Dordrecht-Zwijndrecht, energietransitie, transformatie van onze oevers, lightrail tussen Dordrecht- Rotterdam en de verbetering van de externe veiligheid over het spoor.

De Drechtsteden willen als regio een stevige bijdrage leveren aan BV Nederland. Dat doen we door als gemeentelijke overheid, onderwijs en bedrijfsleven de handen ineen te slaan en in te zetten met de Groeiagenda op de thema's wonen, werken, bereikbaarheid en duurzaamheid. We zetten ook in op stedelijke transformatie van onze oevers. Water en het maritieme cluster zijn immers onze economische kracht welke wij graag willen versterken. De groeiagenda is tot stand gekomen samen met de provincie Zuid-Holland. De provincie is een belangrijke partner voor de Drechtsteden, waarmee we onze ambities verder uitwerken en onze doelen verwezenlijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.