Brand Moerdijk brand meester

05 januari 2011
Brand Moerdijk brand meester

DORDRECHT - Bij de brand bij Chemie-Pack in Moerdijk is het sein ‘brand meester’ gegeven. Alle beperkingen, zoals het sluiten van het spoor tussen Dordrecht en Breda en de afsluitingen op de A16 en N3, zijn opgeheven. Bewoners in de gealarmeerde gemeenten hoeven niet meer binnen te blijven en ramen en deuren te sluiten. Er is afgeschaald naar GRIP-2. Dit betekent dat de coördinatie bij de operationele diensten ligt.

Mogelijke (roet)deeltjes zijn alleen bij daglicht waar te nemen. Om die reden wordt er vanochtend vroeg door de Milieudienst in de betrokken gemeenten (Strijen, Binnenmaas en delen van Dordrecht) in onze veiligheidsregio een controle uitgevoerd om na te gaan of deze waarneembaar zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.