Veel vragen en klachten brand Moerdijk

11 januari 2011

DRECHTSTEDEN - Nog steeds komen er veel vragen en klachten binnen over de brand te Moerdijk. De GGD Zuid-Holland Zuid kreeg diverse telefoontjes, onder andere van scholen m.b.t. het buitenspelen van de kinderen. Om duidelijkheid hierover te geven heeft de GGD op haar website www.ggdzhz.nl een aantal richtlijnen gegeven met betrekking tot deze zaken.

Ook is er een particulier initiatief van Bert Klein uit 's Gravendeel, www.meldpunt-brandmoerdijk.jouwweb.nl voor klachten over de alarmering.

Het RIVM adviseert mensen met gezondheidsklachten die na de brand zijn ontstaan, om contact op te nemen met de huisarts.

Wilt u als particulier een klacht indienen over chemische bedrijven en hun werkwijze in de omgeving, dan kan dat bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid www.ozhz.nl.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.