Zaterdag 2 februari ontvangt Ben Corino in Studio De Witt Geert ter Steeg

01 februari 2019
Zaterdag 2 februari ontvangt Ben Corino in Studio De Witt Geert ter Steeg

DORDRECHT - Zaterdag 2 februari ontvangt Ben Corino in Studio De Witt de directeur van de Dordtse biscoop The Movies: Geert ter Steeg. Ben Corino gaat met Geert ter Steeg het gesprek aan over zijn bevlogenheid om The Movies tot een volwaardige parel van het Dordtse culturele uitgaanleven te maken.

De wieg van Geert stond in Dieren. Zijn opa had daar een zadelmakerij, zijn ouders een winkel in lederwaren en sportartikelen. Ondernemen, pionieren, aanpassen, innoveren, hard werken en de noodzaak om geld te verdienen kreeg hij van huis uit mee. Vanuit deze achtergrond was het voor hem een vanzelfsprekendheid dat hij economie ging studeren.

In zijn studententijd, in Tilburg, maakte hij kennis met kunst, cultuur en film. Hij werd er door gepakt.
als econoom weet hij nu ook hoe een onderneming gerund moet worden. Hij ziet zich als een handelsreiziger in kunst The Movies Dordrecht BV is een onderneming die werkt zonder subsidies. Winst maken is dus noodzakelijk. Maar winst maximaliseren is dat niet. In zijn ogen gaan vermaak/entertainment samen

In het tweede uur van Studio De Witt is er aandacht voor de de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechtsteden.

De Dichter van Dienst is Jaime Quant

Nieuw in Studio De Witt is het derde uur dat er is bijgekomen.

De Politieke stamtafel.

In dit uur staan politieke actualiteiten  en verdieping centraal.

Studio De Witt van 10.00 uur - 13.00 uur bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 1083 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Geert ter Steeg in de Studio (Foto: Wim van de Pol)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.