Dordrecht doet mee aan NLdoet

01 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Dordrecht doet mee aan NLdoet

DORDRECHT - Veel Dordtse organisaties doen mee met NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds, op 15 en 16 maart, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Maar liefst 373 klussen zijn aangemeld, variërend van schilderwerkzaamheden, groenonderhoud tot het verzorgen van dieren. Voor veel klussen hebben vrijwilligers zich al aangemeld, maar er is nog genoeg te doen. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

De medewerkers van het Vrijwilligershuis steken zelf ook de handen uit de mouwen. Op 15 maart zijn zij bij het Polderwiel in Stadspolders om te helpen met de pannenkoekenlunch voor de bewoners. Ook helpen ze met het afbreken van de kinderkledingbeurs van speel-o-theek Pip & Zo die daar aanwezig is. Wil je weten wat er verder nog te doen is in Dordrecht? Kijk op www.nldoet.nl voor de nog beschikbare klussen. 

Meer informatie
Vrijwilligershuis Drechtsteden ondersteunt NLdoet door het geven van informatie, het verzorgen van de promotie, meedenken over een leuke klus en het werven van vrijwilligers. Het Vrijwilligershuis is bereikbaar via contact@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl of telefoonnummer 078-2000223. Langs komen kan ook tijdens kantoortijden op de Spuiweg 93 in Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.