Reünie Kunstrijvereniging De Drechtsteden

01 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Reünie Kunstrijvereniging  De Drechtsteden

DORDRECHT - Kunstrijvereniging 'De Drechtsteden Dordrecht' (DDD) organiseert een reünie op 5 april 2019 op de Sportboulevard in Dordrecht en is op zoek naar oud leden.

In dit jubileumjaar, waarin Kunstrijvereniging DDD 40 jaar bestaat, zal deze reünie in het teken staan van elkaar ontmoeten en het weerzien van voormalig clubgenoten, kunstrijders, hun ouders en oud trainers.

De avond zal om 18:00 uur starten met een inloop en met elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje, een walking diner, en het ophalen van herinneringen aan de hand van beeldmateriaal en anekdotes.

Voor de oud-kunstrijders stelt de vereniging, een ieder die dit wil in de gelegenheid om het kunstrijden nog eens te beoefenen en heeft hiervoor een klein uurtje de ijsbaan ter beschikking.

Aanmelden voor de reünie kan via reunie@ddd-kunstrijden.nl of via de website www.ddd-kunstrijden.nl

Op de facebookpagina Reünie 40 jaar Kunstrijvereniging DDD zijn foto’s en herinneringen geplaatst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.