Kratje bier van VVD voor wie programma Ouwe Jonges Krentebrood van RTV Dordrecht uitzit

03 maart 2019

DORDRECHT - Het praatprogramma OUWE JONGES KRENTEBROOD, zondag 3 maart vanaf 18 uur op RTV Dordrecht heeft na de eerste aflevering gemengde gevoelens opgeroepen bij de gemeenteraadsfractie van de VVD. Raadslid Rolin den Heijer zou als woordvoerder zijn opgetreden en gaf een slechte recensie.

Presentator Thijs Blom liet een liberaal kratje bier zien, dat een kijker kan winnen die het programma weet uit te zitten, althans zo citeert hij het VVD-raadslid. Aan de praattafel zitten maandelijks ook Ad van den Herik en Ron de Ree.

In het programma  - te zien tot maandag 4 maart (17 uur - ook commentaar) op de klok in de raadszaal in het Stadhuis om de raadsleden aan de tijd te houden. Ook werd The Passion besproken, die op 18 april vanuit  Dordrecht wordt uitgezonden. Thijs Blom liet weten een mooie ontmoeting te hebben gehad met de toneelspeler, die de rol van Jezus vervult.

De parkeerproblemen van voetbalclub Oranje wit kregen ook aandacht. Volgens Thijs Blom valt er op de sport politiek van de gemeente Dordrecht best wat aan te merken want er gaat nog veel kapot gemaakt worden in de stad.

In de uitzending werd door supporters van voetbalclub Dubbeldam opgemerkt dat de gemeente er belang bij heeft om sportparken te reorganiseren om grond te krijgen om nieuwe huizen te kunnen bouwen.

(aankondiging RTV Dordrecht)

In het RTVD programma Ouwe Jonges Krentebrood nemen onder leiding van Ron van de Rhee, Thijs Blom en Ad van den Herik het nieuws van de afgelopen maand februari nog eens dunnetjes door.

In aflevering twee wordt er ondermeer teruggekeken naar de bekendmaking van wie Jezus gaat spelen bij The Passion die op 18 april in Dordt gaat plaats vinden.

Ad van den Herik heeft even rondgebeld om eens na te gaan hoe de acteurs die de verschillende rollen gaan spelen, in het Dordtse gevallen zijn.

Verder besteden de heren aandacht aan de perikelen rondom de sportvelden en wordt er ook nog even teruggeblikt op het eerste verkiezingsdebat voor de Provinciale Staten, wat de FNV heeft georganiseerd. Naast deze onderwerpen laten de Ouwe Jonges ook nog een aantal andere zaken de revue passeren. Ouwe Jonges Krentebrood wordt zondag vanaf 18.00 uur op TV Dordrecht uitgezonden en herhaald op woensdag, eveneens vanaf 18.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.