Grote stroomstoring in deel centrum

04 maart 2019
Grote stroomstoring in deel centrum

DORDRECHT - Omstreeks 18:50 uur is een grote stroomstoring opgetreden op en rond de Spuiboulevard. Het Stadskantoor en andere gebouwen aan de Spuiboulevard zitten zonder stroom. Netbeheerder Stedin gaat alle energiehuisjes langs. Tot nu toe zijn er 137 meldingen binnengekomen bij Stedin.

Update 19:38 uur: inmiddels heeft het Stadskantoor weer stroom. De monteurs van Stedin zijn hard aan het werk om ook de overige gebouwen van stroom te voorzien.

Update 19:47 uur: Inmiddels heeft de Spuiboulevard weer stroom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.