Organisatie Giathlon’15 ook aanwezig bij druk bezochte DKIB- borrel

09 oktober 2015
Organisatie Giathlon’15 ook aanwezig bij druk bezochte DKIB- borrel

DORDRECHT - Op 8 oktober jl. vond de DKIB netwerkborrel plaats bij Restaurant Chez Heeren Jansen. Onder de deelnemers was ook de organisatie van de Giathlon’15 aanwezig om bedrijven te overtuigen van deelname op 13 december a.s.. Organisator By Lipman is erg tevreden over de opkomst en de goede sfeer op de avond; “Met ruim 70 aanwezigen was het een erg drukke editie, we hebben veel nieuwe en bekende bedrijven mogen verwelkomen
zowel uit Dordrecht- West als daarbuiten”.

De DKIB- netwerkborrel richt zich op het gebied Dordrecht- West met als doel bedrijven uit de Dordtse Kil dichter bij elkaar te brengen en bedrijven uit de regio naar het gebied te trekken, dat is wederom gelukt. De volgende editie van de DKIB netwerkborrel staat gepland op 4 februari 2016 bij Chez Heeren Jansen. Entreekaarten zijn te verkrijgen via www.dkib.nl.

Foto is gemaakt door Rob van der Pas.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.