Klankbordgroep Mantelzorg. Doet u mee?

06 maart 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - MEE Mantelzorg start een klankbordgroep met Dordtse mantelzorgers. Wij zijn op zoek naar een vaste groep van 8-10 mantelzorgers, die 3x per jaar gedurende 1,5 uur bij elkaar komen.

Mantelzorg is volop in ontwikkeling en vanuit uw ervaring zijn wij benieuwd naar uw mening, tips en ideeën. De klankbordgroep is gericht op mantelzorg zaken die algemeen belang dienen. Vooraf maken wij aan u bekend welke onderwerpen we willen bespreken of vragen die wij willen stellen. Dit kunnen trends zijn, nieuwe ideeën voor ondersteuning, speerpunten of actuele zaken die spelen.

U gaat daarover op een (informele) manier met ons in gesprek. Heeft u goede ideeën en wilt u uw mening delen? Bent u geïnteresseerd in ontwikkelingen en/of  beleid? Neem dan deel aan de klankbordgroep! Er hebben zich 4 enthousiaste mantelzorgers aangemeld en wij zoeken nog 4 -6 anderen. Meer informatie en aanmelden kan bij mantelzorg consulent Chantal Kruithof, E: chantal.kruithof@meeplus.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.