Joke Bruijs in Kunstmn Live

01 februari 2017
Joke Bruijs in Kunstmn Live

DORDRECHT - Zangeres, actrice en cabaretière Joke Bruijs is op woensdag 8 februari de centrale gast in Kunstmin Live.

In alweer de tiende editie van deze maandelijkse theatertalkshow staan journalist en dagelijks columnist van AD De Dordtenaar Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers garant voor een prikkelend gesprek waarin ‘hun’ gast zijn of haar passies deelt met het publiek. Kunstmin Live is een unieke talkshow met filmfragmenten, videoclips en diverse, vaak zeer verrassende, live-acts.

De in Rotterdam geboren en getogen Joke Bruijs trad al op hele jonge leeftijd toe tot de Rotterdamse popgroep The Spitfires. Snel daarna ontpopte ze zich als zangeres en actrice, onder andere in cabaretvoorstellingen met Jan Blaaser, Don Quishocking, Mini & Maxi en De Mounties. Iedereen kent haar natuurlijk ook van de shows met André van Duin en de tv-comedy ‘Toen was geluk nog heel gewoon’ met onder meer Gerard Cox.

In deze aflevering van Kunstmin Lve zien we onder andere fragmenten uit The Godfather, worden herinneringen opgehaald aan ‘The Rat Pack’ (Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en Dean Martin) en wordt, met mooie fragmenten, ook nog stilgestaan bij het recente overlijden van Adèle Bloemdaal.

En dan is er ook nog de fantastische huisband Songman & The Easytones (onder leiding van frontman Maarten Teekens) die bij iedere editie van Kunstmin Live, nummer vertolkt die de hoofdgast van de maand graag wil horen. Comédienne Jennifer Evenhuis geeft, zoals gebruikelijk, haar persoonlijke visie op al het gebodene.

Kunstmin Live, op woensdagavond 8 februari, begint om 20.00 uur (inloop vanaf half acht). Kaaren, á 15 euro, zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.kunstmin.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.