Zaalhockeykampioenen DMHC feestelijk gehuldigd

11 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Zaalhockeykampioenen DMHC feestelijk gehuldigd

DORDRECHT - Het veldseizoen is afgelopen weekend weer begonnen en DMHC kan terugkijken op een mooie zaalhockeycompetitie. Met maar liefst 5 kampioenen, te weten Meisjes C4, Meisjes B3, Jongens C2, Jongens B3 en Heren 12.

Al deze kampioenen zijn op 10 maart feestelijk gehuldigd door het bestuur in het clubhuis van DMHC aan de Schenkeldijk. Medailles voor alle spelers, een heerlijke taart en natuurlijk een grote beker!

DMHC is uiteraard erg trots op haar kampioenen, want het is mooi om te zien dat teams door gezamenlijke inzet de eerste plaats in hun poule bereiken, maar de sportprestaties van de overige teams zijn er natuurlijk niet minder om! Zo is Dames 1 van DMHC op een 2e plaats geëindigd maar hiermee wel gepromoveerd naar de 1e klasse.
Dit jaar debuteerden ook de jongste F-jes in de zaalcompetitie. Ook zij zijn op 10 maart allen in het zonnetje gezet.
Hiermee is weer een unieke sportieve prestatie geleverd door alle leden. Veel dank gaat uit naar alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Fotos © DMHC / André Pellis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.