Esra Drijver, Demi Sijswerda enAmke Eskes behalen goud in de Drechtstedenbokaal 2013

28 januari 2013
Esra Drijver, Demi Sijswerda enAmke Eskes behalen goud in de Drechtstedenbokaal 2013

DRECHTSTEDEN - Zaterdag 26 januari werd op de Sportboulevard de door Kunstrijvereniging De Drechtsteden georganiseerde Drechtstedenbokaal 2013 verreden.

In deze nationale wedstrijd werd in verschillende categorieën deelgenomen door de omvangrijke wedstrijdgroep van de Dordtse vereniging.
 
In de categorie pupillen wist de 8-jarige Esra Drijver uit Dordrecht de eerste plaats te behalen, en op de 3e plaats eindigde de 6 jarige Tara Werkman uit Hendrik Ido Ambacht. De4e plaats was voor Mandy van Rooijen (7) uit Papendrecht, 5e Emilie Schop (7) uit Dordrecht, 6e Do Hoogerbrugge (6) uit Hendrik Ido Ambacht en 7e werd Lisa Wu (6) uit Dordrecht.
 
In de categorie Proms werd er gestreden door de dames om de plekken op het podium en was het een geheel Dordts podium. De hoogste trede voor de Dordtse Demi Sijswerda (10). De 2e plaats was voor Rosalie van Wageningen  (9) uit Dordrecht en op de 3e plaats eindigde Isabella Smit (8) uit Dordrecht. Isa van Swieten (9) uit Papendrecht werd 4e. Sanne Haanstra uit Dordrecht  werd 6e en Maureen Drijver uit Dordrecht werd 7e.
 
In de categorie Recreanten B was er 3e en dus podiumplaats voor Denise Zegelaar (13) uit Papendrecht. De 11 jarige Sonne Straal uit Papendrecht werd 5e.
 
Bij de heren werd de 12 jarige Joost Schenk uit Papendrecht 1e in de categorie Recreanten B Heren.
 
In de Proms B wist de 14 jarige Amke Eskes uit Dordrecht op de 1e plaats te eindigen en op de 4e plaats gevolgd door Romy Kaptein (14) uit Dordrecht en op de 5e plaats Tamara van der Sel (16) uit Dordrecht.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.