Kunstrijdsters pakken vele podiumplaatsen in Drechtstedenbokaal 2014

21 januari 2014
Kunstrijdsters pakken vele podiumplaatsen in Drechtstedenbokaal 2014

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Tijdens de door Kunstrijvereniging De Drechtsteden georganiseerde jaarlijkse Drechtstedenbokaal op zondag 19 januari wisten veel kunstrijdsters in alle leeftijdscategorieën de plaatsen op het podium te bezetten.

Deze drukbezochte wedstrijd op de ijsbaan binnen de Dordtse Sportboulevard was voor vele jonge rijdsters hun debuutwedstrijd op de eigen baan.

In de categorie Kuikens waarin de jongste beginnende rijdsters acteerden werden Dieke van Beek (7) uit Bleskensgraaf  en Josephine Boer (7) uit Oud-Beijerland respectievelijk 1e en 2e. De 5 jarige Gabi Loonstra uit Barendrecht werd 4e .

 In de categorie Pupillen A werd Emilie Schop (8) uit Dordrecht 4e en Amber Dinkla (10) uit Zuid-Beijerland werd in haar eerste wedstrijd 8e.

 In de categorie Pupillen B en B was de 2e plaats voor de Dordtse Nina Coomans (11). Ook voor Nina was dit haar eerste kunstrijwedstrijd.

In de categorie Aspiranten A was het de 8-jarige Britt Harmsen uit Puttershoek die de hoogste trede op het podium mocht beklimmen. Tara Werkman (7) uit H.I. Ambacht, Esra Drijver  (9) uit Dordrecht en Do Hoogerbrugge (7) uit Hendrik Ido Ambacht  werden resp. 4e, 5e en 6e.

 In de categorie Aspiranten B was de eerste plaats voor Marije Stam (12) uit Oud-Alblas, Sonne Straal (13) uit Papendrecht werd 2e en Sascha van der Beek (14) uit Maasdam wist een mooie 8e plaats te behalen.

In de categorie Aspiranten C werden Kim van der Laars (17) uit Dordrecht en Verona Schrijvers (15) uit Houten respectievelijk 1e en 2e.

Na de prijsuitreiking werd de wedstrijd vervolgd met de categorie Midi’s en Maxi’s.
 
De Papendrechtse Denise Zegelaar (14) wist in de categorie Midi’s in een deelnemersveld van 10 rijdsters de 1e plaats te behalen.

In de categorie Maxi’s wist Madelinde van der Jagt (19) uit Ridderkerk-Rijsoord de 1e plaats te behalen en Annemieke de Pater (15) uit Barendrecht werd 4e.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.