Dutch Windmills in laatste kwart onderuit

13 maart 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De basketballers van Dutch Windmills hebben dinsdagavond in de dutch basketball league niet kunnen winnen van New Heroes/Den Bosch. In 's-Hertogenbosch gingen de Dordtenaren een lange tijd aan de leiding, maar Den Bosch klopte Dutch Windmills uiteindelijk met 74-69.

Nadat Den Bosch en Dutch Windmills het eerste kwart met 14-14 afsloten, kwam het team van Geert Hammink in het tweede kwart op voorsprong (29-35). Vervolgens wist Dutch Windmills in het derde kwart de score te vergroten met drie treffers, maar in het laatste kwart ging het mis. Den Bosch scoorde 32 keer en de Dordtse formatie slechts achttien keer, waardoor 74-69 de eindstand was.

Het verlies heeft voor de positie van Dutch Windmills op de ranglijst geen gevolgen. De Dordtenaren blijven vijfde met 28 punten uit 25 wedstrijden.