Waarnemend burgemeester Peter van der Velden neemt afscheid; beëdiging nieuwe burgemeester Wouter Kolff live te volgen

12 september 2017
Waarnemend burgemeester Peter van der Velden neemt afscheid; beëdiging nieuwe burgemeester Wouter Kolff live te volgen

DORDRECHT - Vanavond, op 12 september neemt waarnemend burgemeester Peter van der Velden afscheid. Dat gebeurt in een raadsvergadering die om 19.30 uur begint in het Stadskantoor.

Peter van der Helden houdt positieve herinneringen over aan zijn ambtsperiode in de stad. "Met heel veel plezier heb ik hier 7 maanden mogen werken. Dordrecht is een echte parel en heeft enorm veel kansen om nog meer vooruit te komen. Er zijn punten die snel veel aandacht behoeven, zoals versterking van de economische positie en het zorgwekkende aantal bijstandsgerechtigden. Gelukkig krijgt Dordrecht steeds meer naamsbekendheid, bezoek van toeristen en bedrijven die zich graag in de buurt van Rotterdam en Den Haag willen vestigen. In de afgelopen maanden heb ik veel mensen ontmoet die vol enthousiasme spreken over de stad. Met trots kijk ik terug op een mooie tijd."

Wouter Kolff
De heer Wouter Kolff wordt op 13 september tijdens een buitengewone raadsvergadering in het Stadhuis beëdigd als burgemeester van Dordrecht. 

Na afloop van de vergadering zijn bewoners en vertegenwoordigers van (maatschappelijke) organisatie van harte welkom om de heer Kolff en zijn echtgenote geluk te wensen. Het Stadhuis is toegankelijk via de zij-ingang Voorstraat 367.

De beëdiging is woensdagavond vanaf 19.00 uur live te volgen op https://dordrecht.raadsinformatie.nl/live.

Foto hieronder: Laatste Toespraak van burgemeester Peter van der Velden (Foto Wim van de Pol)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.