Bonfire bezorgt eenzame Dordtenaren een heerlijke Kerstmaaltijd

26 december 2018
Bonfire bezorgt eenzame Dordtenaren een heerlijke Kerstmaaltijd

DORDRECHT - Op maandag 24 december werd voor de 6e keer KerstSamen georganiseerd bij Bonfire in de Wijnstraat.

In de Bonifatiuskerk waren tientallen eenzame inwoners uit Dordrecht uitgenodigd, die zelf geen middelen of vrienden/familie hebben om eens lekker samen uit eten te gaan. De zaal was weer prachtig versierd.

Met dank aan vele sponsors en vrijwilligers hadden zij ook een onvergetelijke Kerstdag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.