Heropening restaurant 'De Beren' door Burgemeester Wouter Kolff

20 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Heropening restaurant 'De Beren' door Burgemeester Wouter Kolff

DORDRECHT - Dinsdag 19 maart aan het einde van de middag om 17.30 uur was de heropening restaurant 'De Beren' door Burgemeester Wouter Kolff.

Restaurant 'De Beren' zit sinds 2002 Dordrecht. Dit was de eerste grootschalige verbouwing in het historische pand.

Het voormalige 'Baloe Beer' is na een flinke make-over officieel omgedoopt tot De Beren Dordrecht, en de toevoeging van een cocktailbar brengt bruisende borrelavonden naar Dordt.

Gisteravond vond aan het Scheffersplein in Dordrecht de feestelijke heropening van restaurant 'De Beren' plaats. Het monumentale pand waar sinds 2002 Eetcafé 'Baloe Beer' gevestigd was, is de afgelopen anderhalve maand flink verbouwd. Het filiaal is onderdeel van de nationale ‘berenformule’ en was tot voor kort één van de laatste vestigingen in de oude Berenstijl. Om 18:00 uur opende burgemeester Wouter Kollf het vernieuwde pand officieel, gevolgd door een speech van CEO Ad Schaap. Genodigden genoten in een relaxte sfeer van gerechten van de vernieuwde kaart en drankjes uit de nieuw geïntroduceerde cocktailbar.

De Nieuwe Berenstijl
Het restaurant is na de verbouwing weer volledig up-to-date en in een stoer en eigentijds Beren-jasje gestoken. Waar Baloe Beer een écht bruin eetcafé was, heeft De Beren Dordrecht juist een frisse, strakke en moderne uitstraling. Eyecatcher is de grote robuuste cocktailbar in het midden van de zaak en ook is er een complete DJ-booth. Dit Dordtse filiaal is namelijk niet alleen open voor een goede (vegetarische) lunch of uitgebreid diner, maar gaat zich ook focussen op de cocktailavond. Zo drink je hier een heerlijke Dark N Stormy, Moscow Mule of Gin-Tonic en shaket de bartender net zo goed een alcoholvrije cocktail voor de liefhebbers. De DJ maakt de avond compleet door het draaien van sfeervolle tunes. Op vrijdag 22 maart wordt de cocktailavond in stijl afgetrapt met de plaatselijk bekende DJ’s.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.