Nieuwe lotgenotencontactgroep in de regio

21 maart 2019 door Hennie van der Zouw

DRECHTSTEDEN - Zorgt u voor iemand met de ziekte van Parkinson en vindt u het fijn om daar met anderen over te praten? Meldt u snel aan! Er start een nieuwe lotgenotencontactgroep.

In het najaar 2018 is er een lotgenotencontactgroep gestart voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met de ziekte van Parkinson. Deze mantelzorgers gaan met elkaar in gesprek (zonder de partner) over onderwerpen als: wat doet de ziekte met u als mantelzorger? En met uw relatie? Hoe vindt u het om uw partner te zien veranderen? Heeft u tijd voor uzelf?

Bent u benieuwd hoe andere partners dit ervaren en vind u het prettig om met lotgenoten te praten, neem contact op met MEE Mantelzorg T 078 206 32 02 en vraag naar Chantal Kruithof. Er zijn geïnteresseerden om een tweede groep te starten. Zij bepalen met elkaar hoe vaak en waar zij samen komen. U bent van harte welkom om deel te nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.