Voorlopige uitslagen Provinciale Staten verkiezingen in 2019 in Dordrecht

21 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Voorlopige uitslagen Provinciale Staten verkiezingen in 2019 in Dordrecht

DORDRECHT - Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen geweest. In Dordrecht werd gekozen voor de leden van de Provinciale Staten van de Provincie Zuid-Holland.

Daarnaast werd ook gekozen voor het bestuur van Waterschap Hollandse Delta, maar daarvan komt de uitslag op een later tijdstip.

De voorlopige uitslagen van de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Dordrecht zijn:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.