Twee zilveren medailles voor studenten Da Vinci College bij NK mbo-vakwedstrijden

25 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Twee zilveren medailles voor studenten Da Vinci College bij NK mbo-vakwedstrijden

DORDRECHT - Max van Zandwijk, cnc draaien en Emma Renting, grafisch vormgeving van het Da Vinci College hebben allebei de tweede plaats behaald tijdens de nationale finale mbo-vakwedstrijden Skills Heroes in Hengelo en de RAI Amsterdam. De studenten werden daar door familie, docenten, werkgevers en medestudenten aangemoedigd.

Vakwedstrijden binnen het mbo
13 Da Vinci studenten lieten samen met honderden mbo'ers hun beste vakwerk zien tijdens de finale van Skills Heroes. Jaarlijks worden deze mbo-vakwedstrijden voor diverse beroepsopleidingen georganiseerd. Deze vakwedstrijden geven aan aanstormend vaktalent een podium. Tegelijkertijd maken hun vakmanschap en enthousiasme de kracht van het beroepsonderwijs zichtbaar.

Vakmanschap
Wekenlang hebben de studenten zich voorbereid op de finale. Zowel op school tijdens hun lessen als in hun vrije tijd. Rob Krijnen, docent bakker en teamleider Skills Heroes: 'Ik ben heel trots op de deelnemers van het Da Vinci College. Ze hebben drie dagen lang gewerkt op topniveau en een heel mooi resultaat neergezet.' De studenten werden door hun (vak)docenten Teus van Toorn, Arjanneke de Roock, Ellen van Stek, Arjan van Es, Jelle Abma, Charlotte van Tiggelen, Kuni Vos, Ans Aben, Rob Krijnen, Ciska Peels, Martien Bas, Kim van Schie, Marjolein Smidt, Liesbeth van de Merwe, Peter Vogelaar en Jim Korsten begeleid. Zij stonden hun studenten bij tijdens de driedaagse (halve)finales.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.