Tom van Bokhoven schaakkampioen De Klockelaer voor Bert Dobber en Theo Visser

28 maart 2019
Tom van Bokhoven schaakkampioen De Klockelaer voor Bert Dobber en Theo Visser

DORDRECHT - Tom van Bokhoven is winterkampioen geworden van de overdagclub DE KLOCKELAAER. Bert Dobber (tweede) en Theo Visser (derde) kwamen ook op de ereplaatsen uit.

Het schaken overdag in Dordrecht wordt al 40 jaar mogelijk gemaakt door de Klockelaar in de wijk Crabbehof. Momenteel staan zelfs 37 deelnemers op de lijst. Dat betekent een groot succes.

Op de website Tomschaakboeken.nl wordt de competitie op de voet gevolgd. Tom van Bokhoven en Bert Dobber behoren een behoorlijke tijd tot de titelkandidaten. Theo Visser is duidelijk met een opmars bezig. Hij verraste deze week ook al jeugdspeler RICK JELIER, die volgens de landelijke ratinglijst 250 ELO punten meer waard is  Jel;ier speelt ook extern in de landelijke KNSB competitie en in de eerste klasse RSB. Extra schaken in de gezellige sfeer bij de Klockelaer blijkt tot voor Theo Visser een goede investering te zijn inh schaakplezier en succes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.