De herten van Park Merwestein zijn even foetsie

28 maart 2019
De herten van Park Merwestein zijn even foetsie

DORDRECHT - Opmerkende voorbijgangers van Park Merwestein zal het zijn opgevallen. De hertjes zijn even op een andere plek. De gemeente zaait de hertenwei opnieuw in, zodat de dieren straks vers gras onder de hoefjes hebben. Het gras krijgt even de tijd om op te komen, daarna keren de herten terug.

Bijzonder is ook dat in het park op dit moment een koppel bosuilen zit te broeden. Op de foto onder houdt de toekomstige vader een oogje in het zeil. (foto: Nico)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.