Feestelijke opening 7e editie kunstexpositie Weizigt

02 april 2019 door Eva Baars
Feestelijke opening 7e editie kunstexpositie Weizigt

DORDRECHT - Donderdag 11 april opent Duurzaamheidscentrum Weizigt voor de 7e keer een nieuwe kunstexpositie op het terrein. De expositie wordt ingericht door zes verschillende kunstenaars uit de regio. Hun werk zal tot en met 31 oktober gratis te bewonderen zijn op het terrein van Weizigt.

Ook in deze editie sieren werken van totaal verschillende disciplines het terrein van Weizigt. Overkoepelend thema in de expositie 'Levenskunst' is de weergave van of het gebruik van natuurlijke elementen. Zoals ieder jaar heeft de geëxposeerde kunst een duidelijke link met duurzaamheid.
Tot eind oktober is de beeldende kunst van Bert Gort, de kleikunst van Dineke Verdoorn, de schilderkunst van Marianne Gravendeel, de bloemkunst van Rika Bieren en de wolkunst van Vilt&Vezels te bewonderen.

Donderdagmiddag wordt de expositie op feestelijke wijze geopend. Alle kunstenaars zijn aanwezig om bezoekers een eerste rondleiding te geven langs hun kunstwerken. Iedereen is dan ook van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening, de kunstenaars te spreken, een rondleiding te volgen en de werken te bezichtigen.

De opening van de expositie start donderdag 11 april om 15.15 uur in de Klimaatkas in de Tuinen van Duurzaamheidscentrum Weizigt met koffie, thee en wat lekkers. Iedereen is van harte welkom. De opening is gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Voor alle informatie over de exposities bij Weizigt kijk je op www.weizigt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.