,,Betaald parkeren mogelijk vroeger afgelopen in de avond in Dordrecht"

03 mei 2017

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht bekijkt of het betaald parkeren niet meer tot 22 uur blijft duren, maar dat er eerder op der avond vrij parkeren mogelijk wordt. AD De Dordtenaar brengt dit nieuws vandaag. De krant meldt:

Het betaald parkeren in de binnenstad van Dordrecht wordt wellicht beperkt. De gemeente laat op verzoek van het CDA doorberekenen hoeveel het de gemeente kost om de eindtijd van 22.00 uur met enkele uren terug te brengen."

Tijdens een politiek debat in maart 2014 leek er in de nieuwe gemeenteraad een duidelijke meerderheid te zijn om het betaald parkeren in de avond verkorten tot half acht of acht uur. Ook de politiek leider van Beter voor Dordt (BVD), Piet Sleeking, dacht positief mee.

De ambtenaren maken nu in het Stadskantoor rekensommetjes om te bepalen welke kosten ermee gemoeid zijn om eerder te stoppen.

In opdracht van het college wordt gewerkt aan de zogeheten kadernota, die voor de zomer in de gemeenteraad wordt behandeld. De kijk naar de toekomst is mede bedoeld om de jaarbegrotting 2018 te kunnen maken.

Meer op de website van AD De Dordtenaar en 3 mei in de krant.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.