Engelse krant The Times vindt Dordrecht een nog niet ontdekte juweel

08 april 2019
Engelse krant The Times vindt Dordrecht een nog niet ontdekte juweel

DORDRECHT - The Times, een Britse krant met een lange reputatie, vindt Dordrecht als Hollandse stad een nog niet ontdekte juweel. Dat is meer dan tot nu toe overzee bekend is: Dordrecht werd meestal gelinkt aan de schilder Albert Cuyp (1620-1691).

RTL nieuws en het  AD brengen het nieuws van The Times.

De Grote Kerk is een belangrijke blikvanger.

Zo schrijft RTL op basis van The Times:

Vergeet Parijs, Londen en Barcelona: Dordrecht is de plek waar je voor de ideale stedentrip moet zijn. Althans, als we krant The Times mogen geloven. Die raadt een reisje naar Dordrecht aan voor mensen die eens iets nieuws willen proberen.

'Een verborgen juweel', zo noemt het Britse dagblad Dordrecht. De Zuid-Hollandse stad is als enige plaats in Nederland opgenomen in een lijst met '30 onontdekte schatten in Europa' die The Times onlangs publiceerde.

Het AD citeert:

Al dat pracht en praal kan volgens de krant een mooie foto opleveren, zeker vanaf de toren van de Grote Kerk. Wie het wat rustiger aan wil doen, krijgt het advies een boottocht te maken over de ‘slaperige’ grachten en rivieren.

Aan de vooravond van The Passion op 18 april vanuit Dordrecht is de positieve aandacht van overzee een geweldige stiulans voor de stad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.