Onveilig rijgedrag kost jongeman rijbewijs

08 april 2019
Onveilig rijgedrag kost jongeman rijbewijs

DORDRECHT - Op 6 april heeft de politie, in verband met het rijgedrag, het rijbewijs van een 29-jarige  bestuurder ingenomen.

De man reed op de Dubbeldamseweg weg en wilde de Eemsteynstraat op rijden. Voor hem reed een les-auto en blijkbaar ging dat niet snel genoeg. De man dacht de lesauto in te halen, door de rotonde tegengesteld te nemen. Dat hierdoor een gevaarlijke situatie ontstond, behoeft geen uitleg.
Tegen de man is proces verbaal voor artikel 5 Wegenverkeerswet opgemaakt. Ook zal de man aangemeld worden bij het CBR voor een EMG-cursus. (kosten ca €1200!)

Zondagsrijders in Dordrecht wacht dezelfde behandeling, waarschuwt de politie alvast.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.