Reis tijdens Pasen helemaal gratis met de bus

18 maart 2016
Reis tijdens Pasen helemaal gratis met de bus

DRECHTSTEDEN - Het volgende bericht ontvingen we van vervoersonderneming Arriva: "Wij bieden u met de feestdagen, in de zomer én tijdens de Mobiliteitsweek gratis reizen met de bus aan. Wij willen onze vaste reizigers graag een blijk van waardering geven.

Prijsvoordeel: 100%
Wil je tijdens de feestdagen of in de vakantie een uitstapje maken? Met de bus wordt dat nog leuker. Want Arriva trakteert! Als je eenmalig het abonnement 'Arriva Gratis OV-dagen DAV' op je (anonieme of persoonlijke) OV-chipkaart laadt, reis je automatisch gratis met alle stads- en streekbussen, Qliners én Bel- en buurtbussen van Arriva in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden tijdens Pasen, Pinksteren en Kerstmis, op alle zondagen in juli en augustus, in de Mobiliteitsweek (op zaterdag 17 september) én op nieuwjaarsdag. De Nachtbus, de Waterbus en onze trein (MerwedeLingelijn) zijn van de actie uitgesloten.

Kinderen gratis mee
Het gratis abonnement kan worden aangevraagd voor alle reizigers van 12 jaar en ouder. Reis je met jonge kinderen? Per volwassene mogen er drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen met een Kinderritkaart (ook vóór 9.00 uur). Kinderen t/m 3 jaar reizen bij Arriva altijd gratis en zonder vervoerbewijs mee.

Ga nu naar de webshop
Ga naar arriva.nl/webshop of een Arriva Store in de regio (Dordrecht of Gorinchem) en vraag je gratis abonnement aan. Na je betaling van € 0,01 via iDEAL (voor de verificatie van je OV-chipkaartnummer) kun je binnen uiterlijk twee werkdagen je abonnement afhalen in onze bussen of bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Je moet tijdens de OV-dagen wel gewoon in- en uitchecken. Maar de reiskosten worden niet afgeschreven. Goede reis. Tot zover dit bericht van Arriva.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.