Pasen bij Weizigt weer groot succes

03 april 2018
Pasen bij Weizigt weer groot succes

DORDRECHT - Maandag 2 april, Tweede Paasdag, zochten 250 kinderen en hun families naar de verstopte paaseieren op het terrein van Weizigt. Daarnaast konden de kinderen de gevonden eieren verven, zich laten schminken, paashaasoren knippen en kleuren en de pasgeboren kuikentjes en lammetjes op de Stadsboerderij bewonderen. Twee heuse paashazen maakten de feeststemming compleet.

Zoals elk jaar was het weer gezellig druk op het terrein van Weizigt tijdens Pasen. Gedurende vijf zoekrondes werd er fanatiek gezocht naar de eieren die verstopt lagen in de Tuinen. De gevonden, houten, eieren konden vervolgens ingewisseld worden voor een echt ei. Samen met de vrijwilligers van Weizigt werden deze in de mooiste kleuren geschilderd. Om echt in paassferen te komen, stond het schminkteam klaar om de kindergezichtjes om te toveren tot paashaasjes. Zelf geknutselde oren maakten het vervolgens helemaal af. Op de Stadsboerderij nodigde het springkussen uit tot een lekker potje springen en spelen. De pasgeboren kuikentjes en lammetjes vertederden zowel jong als oud en maakten het paasgevoel compleet.

Het terrein van Weizigt is elke dag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend en gratis toegankelijk. Voor meer informatie over de activiteiten bij Duurzaamheidscentrum Weizigt, kijk je op www.weizigt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.