Luxe ontbijt met gouden Postcode Loterij-cheques voor inwoners Beukenlaan

17 juli 2018
Luxe ontbijt met gouden Postcode Loterij-cheques voor inwoners Beukenlaan

DORDRECHT - Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij in Dordrecht. Op postcode 3319 SB (Beukenlaan) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij en dat werd op een wel heel bijzondere manier gevierd. De winnaars kregen een luxe ontbijt geserveerd, aan een lange tafel in de winnende straat. Gaston Starreveld was hun gastheer en bezorgde de deelnemers een onvergetelijke ochtend.

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Ada (64) wint 25.000 euro en is blij verrast: "Wat heerlijk! Van dit geld gaan we nieuwe plafonds laten plaatsen, die zijn echt aan vervanging toe. Ik ga ervoor; nu kan het!"

Marjolein (29) wint 50.000 euro en vertelt: "Als eerste gaan we lekker uit eten! Ook willen we graag wat dingen in huis veranderen. Dat kan nu allemaal. Zo fijn!"

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'.

Foto: Jurgen Jacob Lodder.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.