Studenten kappersopleidingen Da Vinci College strijden om Kennedybokaal 2019

10 april 2019 door Hennie van der Zouw
Studenten kappersopleidingen Da Vinci College strijden om Kennedybokaal 2019

DORDRECHT - Alle studenten van de kappersopleidingen van het Da Vinci College streden maandag 9 april om de felbegeerde Kennedybokaal. Deze kapperswedstrijd is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor de studenten van de kappersopleidingen van het Da Vinci College in Dordrecht en Gorinchem.

’s Morgens mochten de eerstejaars studenten het spits afbijten. Na de presentatie van de moodboards gingen ze aan de slag met het thema’ Streetwear’. De resultaten lieten ze zien op de catwalk. ’s Middags was het de beurt aan de tweedejaars studenten met het thema ‘Go with the flow’ waarbij ze een creatieve kleuring moesten gebruiken. De derdejaars sloten de dag af met het thema: ‘Avantgarde’, ga helemaal los in je laatste jaar. En dat laatste hebben ze laten zien ook. Niet alleen de kapsels waren volledig in het thema maar ook kleding en visagie van de modellen pasten perfect bij het thema.

Na alle presentaties op de catwalk had de jury de lastige taak om een winnaar aan te wijzen per categorie. Uiteindelijk kozen ze voor Irene Kaashoek als winnaar bij de eerstejaars studenten, Chayenne Mijnster won bij de tweedejaars en Marielle Schuch ging er bij de derdejaars met de hoofdprijs vandoor. Ook voor de tweede en derde plaatsen was er een prijs. De wedstrijd en de prijzen werden gesponsord door Schwarzkopf professionals en Happy Hair service.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.