Muziekvereniging KNA speelt in de openlucht

15 april 2019 door Hennie van der Zouw
Muziekvereniging KNA speelt in de openlucht

DORDRECHT - Muziekvereniging KNA gaf zaterdag wederom een openluchtconcert op het Vrieseplein. De Dordtse muziekvereniging gaf twee jaar geleden, toen ze 110 jaar bestond, voor het eerst op deze locatie een openluchtconcert. Met dit jaarlijkse concert willen de muzikanten van de KNA aan Dordrecht en de wijk waar zij al vele decennia aanwezig zijn, iets aanbieden.

Iedereen die van muziek houdt was van harte welkom bij het gratis toegankelijke openluchtconcert  dat om 13.00 uur begon.

De muziekvereniging repeteert elke donderdagavond aan het Kromhout 182. In dit KNA-gebouw kregen buurtgenoten zaterdag een kop koffie met koekje aangeboden. Muziekvereniging KNA speelde deze zaterdagmiddag populaire songs van internationale artiesten. Er stonden romantische en licht klassieke variaties op het programma maar ook swingende Zuid-Amerikaanse ritmes.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.