Start nieuwe seizoen voor treintje Dordrecht Tours

15 april 2019 door Hennie van der Zouw
Start nieuwe seizoen voor treintje Dordrecht Tours

DORDRECHT - Op zaterdag 13 april om 11.00 uur was de opening van het seizoen voor Dordrecht Tours. Het elektrische treintje van Dordrecht Tours gaat ook dit seizoen weer een toeristische route door de binnenstad rijden.

Wethouder Rinette Reynvaan was aanwezig bij de start van het seizoen en maakte de eerste rit mee. De start was om 11.00 uur bij Intree aan de Spuiboulevard.

Meer informatie: Anne-Marie Ponsen (Dordrecht Tours) telefoon 06 19 02 96 65 of Jan Prins (Dordrecht Tours) telefoon 06 53 23 31 26.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.