GroenLinks deelt ook dit jaar Groene Lintjes uit

08 mei 2013
GroenLinks deelt ook dit jaar Groene Lintjes uit

DORDRECHT - Ook dit jaar zet GroenLinks inwoners van de Drechtsteden die zich op opvallende en positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu in het zonnetje. Het maakt niet uit of het gaat om particulieren, bedrijven, organisaties of scholen. Iedereen die zijn of haar nek uitsteekt om onze aarde een betere plek te maken, komt in aanmerking.

Jonge Groene Scheuten
Dit jaar gaat de partij ook Groene Lintjes uitreiken aan jongeren onder de 18 die zich inzetten voor duurzaamheid en milieu. Dat kan bijvoorbeeld via school of via een (sport)vereniging. Het gaat dan om jongeren tot 18 jaar, die zich inzetten voor duurzaamheid en milieu en in een van de Drechtsteden wonen.

Waarom?
Anno 2013, midden in de crisis beperkt men zich vaak tot de vraag: 'Is het efficiënt'? of: 'Is het productief'? 'Wat kost het eigenlijk?' GroenLinks gelooft dat ecologische duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid een oplossing bieden en helemaal niet een belemmering vormen. Vaak begint verandering daarom bij kleinschalige initiatieven, van burgers en organisaties. Daarom willen wij met deze aanmoedigingsprijs deze mensen een hart onder de riem steken.

Nomineren
Iedereen kan collega’s, vrienden of bekenden nomineren die zich hard maken voor duurzame initiatieven in de Drechtsteden. Nomineren kan tot 17 mei op drie manieren

Post: GroenLinks, Voorstraat 367, 3311 CT Dordrecht
Mail: info@groenlinksdordrecht.nl
Site: http://dordrecht.groenlinks.nl/files/Aanmeldformulier%20GroeneLintje.doc

Vanaf  18 mei kunnen alle inwoners van de Drechtsteden hun stem geven aan de kandidaat die volgens hen het groene lintje het meest verdient. Meer informatie over de procedure zal tegen die tijd bekend worden gemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.