Haast met de PaasHaas in de Binnenstad

15 april 2019 door Hennie van der Zouw
Haast met de PaasHaas in de Binnenstad

DORDRECHT - In de Dordtse binnenstad is de komende week van alles te beleven. Pasen is op komst en de Passion is onder ons. Het Westelijk Winkelgebied (Grote Spuistraat en Voorstraat West) biedt haar bezoekers de gelegenheid voor een ware ontdekkings- en puzzeltocht langs diverse winkelpanden. Zoek de paaseieren, verzamel de bijbehorende letters en maak een zo lang mogelijk woord (tot 12 jaar). Los de vragen op die voor iedere winkel zijn gesteld. Voor beide groepen zijn er drie kadobonnen te winnen.

Vanaf woensdag 17 april liggen de antwoordformulieren klaar bij de deelnemende winkeliers (herkenbaar aan het paasei in de etalage). Op zaterdag 20 april sluit om 17.00 uur de inlevertermijn (dat kan bij alle winkeliers met een paasei in de etalage) en worden alle antwoorden beoordeeld.

De zaterdag zelf is helemaal een goede timing om langs te komen. Vier echte paashazen lopen dan rond en delen lekkere chocolade eieren uit. Doe dus mee en ontdek nieuwe en verrassende plekjes in de Dordtse Binnenstad. En wie weet ben jij winnaar van één van de kadobonnen.

Voor meer informatie over deze actie kunt u terecht bij AnneMarie Verbeek van Lokaal de Klik op Voorstraat West ( tel 06-81438564)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.