Maan, The Kik, Noble en meer op Big Rivers festival

03 april 2019
Maan, The Kik, Noble en meer op Big Rivers festival

DORDRECHT - De eerste namen voor Big Rivers 2019 zijn bekend. Het muziekfestival, dat van 12 tot en met 14 juli plaatsvindt in het historisch centrum van Dordrecht, maakt vandaag de eerste namen bekend.

Dit jaar kunnen de bezoekers genieten van onder andere: The Voice Of Holland-winnares Maan, The Kik en Dordtse trots Noble. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Ook Pert Near Sandstone, Anemone, Hausmagger, De Bommelband, Zuco103, The Ultraverse, Vokatus, Skeftum, Evil Empire Orchestra, River Zydeco Band, Scotch the Band, Stadt, Montis, Goudsmit & Directie, Joris Linssen & Caramba, Drums United & Artvark staan dit jaar op het festival. Voor alle tribute-fans heeft de organisatie Tim Akkerman (ex frontman Di-rect) weten te strikken. Hij brengt een ode aan zijn held Bruce Springsteen met ‘Tim Akkerman Sings The Boss’. The Bits spelen een Beatles tribute, Reverend Bart een Blues Brothers tribute en Leif de Leeuw speelt een tribute aan The Allman Brothers. Het aMeeZing koor is dit jaar ook van de partij. Inschrijving hiervoor start binnenkort.

Centje voor een Bandje
Net als de voorgaande jaren werkt de organisatie dit jaar met een crowdfunding om de financiering rond te krijgen. Momenteel staat de teller op ongeveer 20 procent van het streefbedrag van 15.000 euro. Door het doen van een donatie, steun je niet alleen het festival, maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen aangeboden door diverse lokale ondernemers. Doneren kan via: www.bigrivers.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.