Zwarte Lola verzorgt ‘helmelse’ After The Passion party

17 april 2019
Zwarte Lola verzorgt ‘helmelse’ After The Passion party

DORDRECHT - Een afterparty na The Passion op 18 april, mag natuurlijk niet ontbreken. Met live-acts, exotische disco, een Las Vegas crooner area en een mini techno stage zorgt Zwarte Lola ervoor dat je na The Passion onder de pannen bent. Het ‘hemelse’ After the Passion duurt van 21.30 tot 3.00 uur. Het belooft een sfeervol feest te worden, inclusief schemerlampen en meerdere stages.

Het Dordtse Zwarte Lola staat bekend om hun swingende feesten, waarbij ze jong en oud met elkaar weten te verbinden.

Het programma
21.30 uur
Deur open

Main Hall:
Bar and Chill,
24.00uur
Mini Surprise Act

Stage 1
21.30-24.00 uur
Exotische klanken en Jungle Vibes
DJ Guus & Baba Laman

Stage 2
21.30-24.00 uur
Little Las Vegas
The Crooner Area van Frans Schnabel

Stage 3
21.30…
Klein “Berghain”
Diana plays louder

Basement
21.30-24.00 uur
Lola’s Disco Tunes
DJ Jopieeeeeee
0.30-1.30
Spin the Bottle
Opzwepende disco-rock-dub-soul band
1.30…
Dance the night away
Dj Lebz from London
London Beats and Soul

Het feest vindt plaats bij cultureel ontmoetingscentrum DOOR aan de Spuiboulevard 220. De laatste tickets van €10 zijn nog verkrijgbaar bij Sjiek de Friemel antiqiteiten en interieur, aan de Voorstraat 136 of stuur Lola een pb op facebook.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.