Vunzige Deuntjes zamelt geld in voor Mozambique

25 april 2019 door Hennie van der Zouw
Vunzige Deuntjes zamelt geld in voor Mozambique

DORDRECHT -  Vunzige Deuntjes zamelt op 4 mei geld voor Mozambique in gedurende hun clubnacht in Bibelot in Dordrecht. De organisatie van diverse clubnachten en festivals in Nederland en België wil hiermee de 2,6 miljoen getroffen Mozambikanen steunen door een deel van de kaartverkoop te doneren.
 
"Toen wij hoorden van de cycloon, wisten we dat we iets moesten doen om te helpen. Eén van onze vaste artiesten, Jermaine Berkhoudt (MC JR), is een inzamelingsactie gestart, en wij wilden daar onderdeel van zijn", aldus Vijay Kumar, marketeer bij Vunzige Deuntjes. "Zijn goede doel ‘Pray for Mozambique’ is de perfecte manier voor Vunzige Deuntjes om iets hierin te kunnen betekenen. Daarom doneren wij per verkocht kaartje €1,- aan dit goede doel.”
 
Ramp Mozambique
De Mozambikaanse havenstad Beira is recentelijk getroffen door cycloon Idai. De VN heeft Idai uitgeroepen tot de meest dodelijke cycloon in de geschiedenis van het zuidelijk halfrond. 2,6 miljoen mensen zijn getroffen, en het dodental loopt nog steeds op.

Met de inzamelingsactie wilt Berkhoudt minimaal één container vol medicijnen, geconserveerd voedsel, hygiëneproducten en kleding naar het getroffen gebied verschepen. Daarnaast hoopt hij met de opbrengsten van dit project ter plekke ontwikkelingshulp te kunnen bieden.
 
Vunzige Deuntjes organiseert op 4 mei de Nacht van de Vrijheid in Bibelot en Berkhoudt organiseert op 1 mei een benefietconcert in Annabel in Rotterdam. Doneren aan Pray for Mozambique kan nu al, via www.prayformozambique.nl/. Meer informatie over Vunzige Deuntjes – Nacht van de Vrijheid, kan je op https://vunzigedeuntjes.nl/evenementen/vunzige-deuntjes-dordrecht-bibelot/ vinden.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.