Vier Dordtse bands uitgekozen om te touren met de Popronde 2019

02 mei 2019
Vier Dordtse bands uitgekozen om te touren met de Popronde 2019

DORDRECHT - Afgelopen dinsdag werd op 3FM bekendgemaakt welke 146 acts dit jaar meedoen aan de Popronde 2019. Onder hen bevinden zich maar liefst vier Dordtse acts. Tussen 12 september en 17 november doet de Popronde maar liefst 41 steden aan. Het reizend muziekfestival zal dit jaar op 6 oktober in Dordrecht neerstrijken. De Popronde geeft veelbelovende musici een podium om zich te presenteren.

Dit zijn de geselecteerde Dordtse acts:
Dr Justice & the Smooth Operators; electro- en discopop in een jasje van nu. Ze hebben pas een nieuwe EP uitgebracht.
Nancy Kleurenblind en De Zingende Roadie; Nederlandstalige catchy pop. Nancy is misschien niet Dordts, maar de Zingende Roadie wél.
NMBRS; diepgaande maar wel toegankelijke indie/pop, deze formatie bracht in 2018 hun debuut-EP uit in samenwerking met Jasper Zuidervaart (o.a. Chef’Special)
Kay Slice; hiphop uit Dordt (voormalig Brandwerk) met scherpe teksten en een stevige band als back-up.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.