Present Dordrecht-Papendrecht verhuist naar de Noordendijk

03 september 2018
Present Dordrecht-Papendrecht verhuist naar de Noordendijk

DORDRECHT - Present Dordrecht-Papendrecht heeft een nieuw onderkomen aan de Noordendijk 89-2 in Dordrecht. Het kantoor is te vinden onder één van de woningen aan de Noordendijk. Een feestelijke, officiële opening staat gepland op dinsdag 18 september, bedoeld voor genodigden, maatschappelijke organisaties en mensen die betrokken zijn bij Present. Naast een andere locatie voor de stichting, verandert er niets. Wel zijn er twee nieuwe coördinatoren: Ellen van Dorp en Tineke Geertsma. Hiervoor was Present te vinden in het Diaconaal Aandachtscentrum aan de Singel 273/275.

Veel mensen zijn bereid om zich in te zetten voor de ander en de samenleving, maar weten niet goed hoe. Om de kloof tussen die bereidheid en het echt in actie komen te dichten, is er een brug, een verbindende schakel nodig. Stichting Present wil die schakel zijn. Hier zijn veel mooie voorbeelden van. Zo hebben studentes in hun vakantie de tuin van een hoogzwangere alleenstaande vrouw aangepakt. Brandweermannen die gezamenlijk een tuin hebben aangepakt en een zogenaamde Micha groep van de Zuidhovenkerk, die hielpen met schilderen en een bed in elkaar zetten bij een bewoner. Zowel individuen als bedrijven en organisaties worden gekoppeld aan een hulpvrager.

Op de site van Present kun je zowel een hulpvraag indienen als je aanmelden als groep of individu om hulp aan te bieden. Kijk hiervoor op: https://stichtingpresent.nl/dordrecht/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.