Stichting Present zoekt Kerstengelen

08 november 2018
Stichting Present zoekt Kerstengelen

DORDRECHT - Het Kerstengelenproject is een hartverwarmend adventsproject. Iedereen kan hierbij een engel zijn. De taak van een Kerstengel is om in de adventsperiode één keer per week of één keer in totaal, aandacht te besteden aan een begunstigde. Het project gaat om het gebaar, niet om de hoeveelheid en zeker niet om geld. Stichting Present koppelt hierbij de engelen aan de begunstigde

De mensen waaraan een engel een bezoek brengt, worden veelal aangemeld door hulpverleners die bij de cliënt of bij het gezin in beeld zijn. Mocht jij nou ook iemand kennen die een bemoediging zeer goed kan gebruiken, meld dan een begunstigde aan.

In welke vorm kan je kerstengel zijn? Daar ben je vrij in… een paar tips:
•een brief, verhaal, spreuk of gedicht;
•iets lekkers;
•een kerstpakket(je)
•een zelfgemaakte kaart, kerststukje of… ;
•een aardigheidje, een symbool;
•een bezoekje;
•et cetera.
Engelen zijn vindingrijke wezens, die verzinnen wel wat… :)!

Door voor elkaar een ‘kerstengel’ te zijn, geef je in een donkere tijd even wat extra aandacht aan mensen die het nodig hebben. Aanmelden kan via de website: https://stichtingpresent.nl/dordrecht/meedoen-als/kerstengel/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.