Stichting Present Dordrecht-Papendrecht: 'We zijn genomineerd en kunnen met jouw stem veel mensen helpen'

21 januari 2019
Stichting Present Dordrecht-Papendrecht: 'We zijn genomineerd en kunnen met jouw stem veel mensen helpen'

DORDRECHT / PAPENDRECHT - De ING-Bank doneert een geldbedrag een een initiatief onder de noemer 'Help Nederland Vooruit'. Met dit geldbedrag wil 'Stichting Present' graag kinderen in armoede een riem onder het hart steken. Door het opknappen van kinderkamers of het huis waarin de kinderen leven.

Want voor u en ons is het misschien niet goed voor te stellen, maar er leven nog veel kinderen onder de armoedegrens, wat ook gevolgen heeft voor de woon-leefsituatie.

Dus: ga naar deze link, en zo kan u een stem op Stichting Present uitbrengen en meehelpen om deze kinderen te helpen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.