Cees, Bart en Jorieke zijn flexvrijwilligers bij Stichting Present

24 januari 2019
Cees, Bart en Jorieke zijn flexvrijwilligers bij Stichting Present

DORDRECHT - Cees, Bart en Jorieke zetten zich regelmatig in voor de medemens bij Stichting Present. Op de foto’s zijn ze aan de slag bij mensen die moeite hebben om een klus zelf te doen en niet het netwerk of de financiële middelen hebben om het te laten doen. Vaak zijn het wat kleinere klusjes en soms ook grote. Soms gaan ze alleen, of met z’n tweeën. 

Schoonmaken, lampen ophangen, laminaat leggen, de  flex-vrijwilligers zijn van alle markten thuis. In een app-groep komen de oproepen en zo kan iedere flexer zelf inschatten of hij of zij tijd en zin heeft om een klus bij een hulpontvanger op te pakken.

Stichting Present kan altijd flex-vrijwilligers gebruiken. Je kan Ellen van Dorp bellen, 06-15333042 of  Tineke Geertsma 06-13860806. Of kijk op hun website. De stichting is gevestigd aan de Noordendijk 89-2.


Cees en Bart aan het klussen

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.