Groendag voor jong en oud op het Vogelplein

04 mei 2019
Groendag voor jong en oud op het Vogelplein

DORDRECHT - Op woensdag 8 mei vindt de jaarlijkse Groendag op het Vogelplein plaats. Je vindt hier onder andre kramen van de  Zorgboerderij de Zuidpunt, Stadslandbouwkas " De Oude Beer",  Het Nestcafe, Sociaal Wijkteam Dordrecht en de Vogelburen. Neem ook een tegel mee. Bij de kraam Operatie Steenbreek kun je een tegel uit je tuin inleveren voor een plantje.

Natuurlijk is er ook een groene knutselactiviteit voor kinderen en een pijlenspeurtocht naar Speeltuin Oosterkwartier Dordrecht, waar deze middag een kleedjesmarkt voor kinderen wordt gehouden.

De Groendag is van 12.00 tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door Vogelplein, de buurt zijn we samen en Nestcafé.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.