Bambino geeft peuters een prentenboek cadeau.

06 mei 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Op 6 mei 2019 kwam Wim Bevelander, gospelzanger uit Dordrecht, langs bij de locatie Lieve Luitjes van Bambino Christelijke Kindercentra. Hij las voor uit het prentenboek ‘Kikker is kikker’ en zong een aantal liedjes.

De komst van Wim Bevelander is onderdeel van de actie Geef een prentenboek cadeau. Bambino werkt aan deze actie mee door alle kinderen van de peutergroepen dit prachtige prentenboek van Max Velthuijs cadeau te doen. 

Bestuurder Esther Luttik van Bambino: “Lezen is allereerst heel leuk.  En het is voor de taalontwikkeling van groot belang dat kinderen al jong gewend raken aan lezen. Het is een mooi prentenboek met als thema: je bent mooi zoals je bent. Die boodschap willen we onze peuters graag meegeven.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.