Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw G.M. Den Hartog

12 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw G.M. Den Hartog

DORDRECHT - Op zondag 12 mei 2019 reikte burgemeester mr. A.W. Kolff een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw G.M. den Hartog tijdens haar 50-jarig jubileum als organist. Mevrouw Den Hartog werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De plechtigheid vond plaats om 16.45 uur na de jubileumdienst, die gehouden wordt in de Remonstrantse kerk, Cornelis de Wittstraat 28, 3311 GD Dordrecht.

Mevrouw Den Hartog ontving de Koninklijke Onderscheiding omdat zij haar muzikale talent 50 jaar lang belangeloos heeft ingezet voor anderen. Zij heeft in de Christelijk Gereformeerde Kerk locatie Zuidhoven diverse koren als organist begeleid zoals het kinderkoor, jongerenkoor Psalite Deo en gemengd koor Sonore.

Bij de Remonstrantse kerk is zij secretaris van de liturgiecommissie en als organist/klavecinist begeleidt zij de Cantorij en De Witt Academie. Ook ondersteunt zij met haar orgelspel de Open Monumentendag.

Mevrouw Den Hartog heeft een grote rol gespeeld in het opzetten van goed en toegankelijk muziekonderwijs in Dordrecht. Zij was één van de oprichters en bestuurslid van Muziek Onderwijscentrum Dubbelsteyn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.