Herdenking bij Artilleriemonument Dubbeldam

14 mei 2018
Herdenking bij Artilleriemonument Dubbeldam

DORDRECHT - Tijdens de Herdenking van 12 mei 2018, georganiseerd door de Stichting Artilleriemonument Dubbeldam, was Burgemeester Wouter Kolff aanwezig bij de herdenkingsplechtigheid van de Stichting Artilleriemonument Dubbeldam.

De plechtigheid, waarbij de krijgsverrichtingen van de derde afdeling van het 14e Regiment Artillerie te Dubbeldam herdacht werden, begon om 10.00 uur 's ochtends met een informele ontvangst in De Gravenhorst.

Om 11.00 vertrok het gezelschap naar het Damplein. Vervolgens vond de kranslegging bij het monument plaats, waarbij burgemeester Wouter Kolff namens het gemeentebestuur van Dordrecht rond 11.15 uur een krans plaatste.

Na de kranslegging waren er tijdens een afsluitende bijeenkomst in De Gravenhorst verschillende sprekers, waaronder de heer Van Liempt en burgemeester Wouter Kolff.

Bron foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.