Urban Dynamics, een wervelende ijsshow in Dordrecht

13 mei 2019 door Hennie van der Zouw
Urban Dynamics, een wervelende ijsshow in Dordrecht

DORDRECHT - Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) viert dit jaar het 40-jarig jubileum en doet dit met een wervelende ijsshow op de Dordtse Sportboulevard.

De kunstrijders nemen  u zondag 26 mei 2019 mee naar Urban Dynamics waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad Dordrecht gaan ontdekken.

De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater. In de ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen.

Toppers uit de grote wedstrijdgroep met o.a. regerend Nederlands Kampioene bij de Senioren Niki Wories  en Nederlands Kampioenen Didier Dijkstra, Emilie Schop en Lilia Lupanova  en de  medaille winnaars  op het Nederlands Kampioenschap 2019 en de Bokalen Finale 2019 zullen in verschillende acts  hun belevenissen in Urban Dynamics laten zien.

Deze getalenteerde schaatsers zullen u overtuigend showen waarom zij tot de top van Nederland behoren. Carwash op het ijs  en het spetterende nummer Burlesque in het theater wordt sensationeel. Met medewerking van het Dordtse Festival Big Rivers  zullen de kunstrijders zelfs on ice  dit festival bezoeken. IIskoud zal het niet zijn in de ijshal tijdens de acts die worden omlijst met de muziek Dordtenaar Nielson en vele anderen.

Dat is zeker niet alles.  Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de beginnende en recreatieve schaats(t)ers u meenemen naar  het stadsleven en bezoeken o.a. de Dordtse markt, de bakker, kapper en het Italiaanse  restaurant.

Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud.
De aanvang van de shows is  om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers  Koenweg 10, Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.