Demonstratie tegen genx in het drinkwater voor de poort van Chemours

15 mei 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De Partij voor de Dieren wil dat de vergunning aan Chemours in Dordrecht voor de directe lozing van maximaal vijf kilo aan de giftige stof Gen-X en maximaal twee kilo giftige stof PFOA op de Nieuwe Merwede in Dordrecht, niet wordt verleend.

Vanmiddag werd er door een vijftigtal actievoerders voor de poort van Chemours in Dordrecht gedemonstreerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.